Pareri despre dormitoarele cu mobila la comanda

mobila la comanda

Dacă e vorba de o amenajare a unui dormitor, mobila la comanda Bucuresti poate satisface pana și cele mai exigente gusturi în materie. Solutiile rezultate pot fi foarte practice și de mare stil. În ultimul timp, la amenajarea dormitoarelor s-a constatat o tendinta spre crearea așa-numitului ambient smart. Acesta se refera la o ocupare a spatiilor cu un mixt de mobila făcuta la comanda ce da ambientului confortul și frumusețea tipice stilului contemporan, un stil ce pune accent atât pe optimizarea spatiilor, cât și pe design.

În dormitor piesele cele mai importante , din punct de vedere al dimensiunii, sunt patul și dulapul.Pentru a mobila o zona de noapte moderna puteți sa va gândiți la o structura de design flat.

Un dulap de-a lungul peretelui, mare cât peretele însuși, bine structurat, nu numai ca îți va da posibilitatea de a păstra mult mai multe lucruri decât un dulap obișnuit, dar poate fi o soluție originala pentru a gazdui un mic birou.

Chiar și structura patului poate fi multifunctionala (de pilda se pot dispune sertare în partea inferioara, de jur imprejur în care se pot păstra lenjeria și altele) și se mențin niște linii ingrijite.

Dacă doriți ca dormitorul dumneavoastră sa iasă în evidenta prin originalitate, apelati la productia artizanala a dulapurilor cu sertare. E cea mai buna alegerea pentru calitatea produsului, desenu pentru ca decideti voi linea directoare de urmat, cât și desenul acestuia. Iată trei propuneri din care va puteți inspira:

  • noptierele gemene. Comandați realizarea a doua dulapioare cu sertare cu structura identica, iar detaliile decorative diverse ca design, dar în același stil.
  • comoda inspirata din design retro. Puteți realiza o comoda moderna (chiar și în culoare), dar inspirata dintr-un design retro, deci cu forme lejer rotunjite și eventual cu manerele rotunjite.
  • comoda asimetrica și jucausa. Ultima idee pentru comoda voastră făcută la comanda este aceea de a creea o structura asimetrica, cu sertare de diverse dimensiuni. Pentru a da mai multă voiciune, putem diferentia culoarea structurii de aceea a sertarelor.

E inutil sa mai mentionam ca dulapioarele cu sertare și comoda trebuie realizate în același stil.

Cu aceste sfaturi pentru dormitorul dumneavoastră modern sper ca am reușit sa va fim utili.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply