Pareri despre DJI Phantom 3

Pasionatii de drone stiu ca DJI Phantom 3 a facut furori la aparitie, fiind pentru o vreme cea mai buna drona pe care putea sa o cumpere cineva. Desi au aparut modele ceva mai performante, Phantom 3 ramane inca o achizitie extrem de inteligenta si reuseste sa uimeasca prin dotarile sale. Cei care cauta pareri despre DJI Phantom 3 pot gasi o multime de clienti multumiti. Pe Cnet.com, spre exemplu, unul dintre cele mai importante site-uri de review-uri pentru electronice, aceasta drona are nota 8.

Prin ce uimeste DJI Phantom 3?

Este o drona ready to fly cu o camera care poate surprinde imagini video la o rezolutie excelenta. Dispune de modul inteligent de zbor si are o stabilitate excelenta, pe 3 axe. Este destinata profesionistilor, dar in acelasi timp poate sa fie utilizata cu incredere de catre cei care nu au foarte mare experienta, fiind usor de controlat. Desi la inceput avea un pret destul de mare, la Gnex.ro puteti descoperi aceasta drona la un pret excelent si cu un mic cadou in pachet :). Este echipata cu un GPS, are un unghi de filmare de 20 mm si are inclusiv functia de intoarcere acasa.

Exista parti negative la aceasta drona?

Bateria poate sa fie un punct nu foarte placut, in conditiile in care ofera doar 25 de minute de zbor si se incarca in aproximativ o ora. De asemenea, poate sa fie folosita doar cu ajutorul unui Android sau cu ajutorul unui iOS, insa acest lucru nu reprezinta o problema, pentru majoritatea oamenilor.

Privind din punct de vedere al raportului calitate/pret, putem spune ca acest gadget este usor de folosit, fiind perfect pentru cei care sunt la inceput, insa este suficient de performanta pentru a fi multumitoare pentru toti cei care filmeaza la modul profesionist. Poate sa zboare la 4 km distanta si ofera o imagine super clara indiferent de distanta la care se afla, asadar, este un mare plus.

Aveti o astfel de drona? Ce credeti despre ea?

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply