Pareri despre DJI Mavic Pro

 

 

Atunci cand vine vorba despre drone, DJI este unul dintre producatorii care a reusit sa se evidentieze. La inceput prin seria de drone Phantom, destul de ieftine si extrem de performante, iar mai nou prin dronele Mavic Pro, care se remarca prin caracteristici precum aspect compact, design placut, viteza mare, elemente de siguranta si evident, o camera de foarte buna calitate.

In Romania, DJI Mavic Pro poate sa fie achizitionata de pe gnex.ro , care este cel mai mare importator si distribuitor pentru brand. Pana la achizitia produsului insa, sunt destul de multe de lamurit. Prin ce se remarca drona si ce pareri despre DJI Mavic Pro exista pe internet?

Care sunt punctele forte ale produsului?

  • Pretul. Nu este tocmai mic, depasind 1000 de euro. Este un pret care este justificat prin dotarile excelente, totusi.
  • Design. Este o drona solida, cu 4 elice, construita dintr-un plastic dur. Ceea ce este deosebit de atractiv este faptul ca este compacta si usor de folosit.
  • Dotari. Camera cu senzor de 1/2.3 inch si 12 Mp, celelalte 4 camere construite pentru un control mai bun si GPS-ul din dotare. Camera performeaza din multe puncte de vedere, fiind perfecta pentru cei pentru care fotografia este un adevarat loc de munca. Astfel, dispune de un sistem autofocus prin care se poate focaliza cu usurinta orice obiectiv, dispune e mai multe setari pentru ISO si timpul de expunere si de cateva functii interesante.

Spre deosebire de Phantom 4 si de Phantom 4 Pro, aceasta drona se remarca prin dimensiuni compacte. Din pacate, un minus ar fi faptul ca drona nu dispune de microfon, asadar, inregistrarile vieo vor fi fara sunet. De asemenea, receptorul GPS poate sa fie destul de sensibil, insa acest lucru nu reprezinta o problema foarte mare.

Conform parerilor celor care au achizitionat deja aceasta drona, punctele forte pe care le ofera sunt:

  • Aspectul care se remarca prin dimensiuni redus. Este perfecta atat pentru fotografie de nunta, cat si pentru calatorii si distractie;
  • Autonomie destul de buna in comparatie cu alte drone. POate sa zboare aproximativ 25 de minute fara probleme.
  • Multe functii interesante, inclusiv un modul selfie ideal pentru cei care calatoresc foarte mult. De asemenea, este o drona perfecta si pentru incepatori ( daca eliminam neajunsul pretului) in conditiile in care are un mod de zbor special pentru asta.

 

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply