Pareri despre cursurile de engleza pentru copii si adolescenti de la nativeschool.com

Daca ai un copil si iti doresti sa ii oferi o rampa de lansare cat se poate de  buna catre societate, un prim pas ar fi sa ii oferi ocazia sa stie engleza ca un nativ. Motivele sunt multiple:

  • Engleza este singura limba vorbita peste tot, asdar sunt slabe sanse sa nu se descurce, oriunde ar merge in lume;
  • Mediul politic si mediul de afaceri se bazeaza pe comunicarea in engleza;
  • Cel mai probabil, globalizarea se va face in engleza.

Exista destul de multe solutii si cursuri de engleza pentru copii , insa in momentul in care alegi un curs este bine sa te asiguri ca este cel corect.  Cautand cea mai buna solutie pe internet, am gasit nativenglishschool.com. Ceea ce ne-a atras atentia este exact cuvantul ” Native”. Mai toata lumea stie engleza, insa putini sunt cei care o vorbesc nativ.

Un curs de engleza pentru adolescenti si copii care sa ofere posibilitatea comunicarii in engleza nativa poate sa se dovedeasca extrem de valoros.

Care este parerea noastra despre nativenglishschool.com?

Design si functionalitate

Site-ul este simplu si eficient, focusat indeosebi pe informatie si pe cateva insertii de culoare. Ne place ca se misca repede, ca dispune de toate informatiile pe care le-ar putea cauta un parinte si ca este actualizat cu o frecventa destul de mare. Lipseste partea de blog, insa nu este o foarte mare problema, dat fiind faptul ca sunt postate frecvent evenimentele ce au loc in cadrul scolii.

Servicii oferite 

Serviciile sunt cele care sunt cu adevarat atractive. Parintii pot sa le ofere copiilor sansa de a invata engleza alaturi de o profesoara originara din UK, cu experienta bogata in tot ceea ce inseamna partea didactica.

Cursurile nu sunt clasice, ci se bazeaza pe numeroase activitati atractive care vor incanta copiii si adolescentii. Ocazional au loc tabere de engleza si tot felul de alte activitati de care oricine ar putea fi incantat.

Costuri 

Ne-a placut, de asemenea, transparenta in ceea ce priveste costurile, care nu sunt deloc mari. Pentru copiii de pana in 5 ani, spre exemplu, 8 sedinte costa doar 280 de lei iar rezultatele sunt promise a fi foarte buna. Pretul este acelasi si in cazul elevilor ceva mai mari, chiar si atunci cand este vorba despre cei de peste 12 ani.

Site-ul nu este cel mai atractiv din punct de vedere vizual, insa este eficient. Acesta este bine optimizat pentru mobil, are toate informatiile bine structurate si ii pregateste pe parinti pentru tot ceea ce trebuie sa astepte de la un astfel de curs.

Atentie! Cursul de engleza nu este suficient pentru ca un copil sa poata vorbi nativ in aceasta limba. Orice curs trebuie sa fie insotit de activitati in engleza acasa, cum ar fi cantecele in engleza, urmarirea unor emisiuni in limba lui Shakespear sau pur si simplu comunicarea pentru cateva ore doar in aceasta limba.

Concluzionand, site-ul este unul gandit bine, cu o simplitate atractiva si cu servicii ieftine si, dupa cum spun beneficiarii, eficiente.

 

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply