Pareri despre cuptorul incorporabil Samsung NV70F3784LB

Esti in cautarea unui cuptor incorporabil dotat cu cele mai noi tehnologii de pe piata? Samsung NV70F3784LB iti va atrage cu siguranta atentia. Pretul sau este unul mai ridicat datorita numeroaselor tehnologii integrate insa cu siguranta nu vei regreta daca vei allege sa il cumperi. Punctele sale forte sunt: sistemul pentru gatire automata si cel pentru gatirea concomitenta a mai multor preparate, un design modern si un consum redus de energie. Punctele sale slabe sunt absenta functiilor de coacere.

Designul cuptorului incorporabil Samsung NV70F3784LB este unul modern, aspectul este minimalist. Partea din fata este realizata dintr-o sticla transparenta, suprafata este plata, liniile sunt fine. Usa cuptorului beneficiaza de un sistem flexibil de deschidere iar aparatul beneficiaza de un afisaj LCD albastru.

Acest cuptor incorporabil vine cu un capacitate de 65 de litri, una medie cu alte cuvinte. Functia de gatire automata de care beneficiaza acest model ii va seduce cu siguranta pe incepatorii in ale gatitului sau pe cei carora nu le place sa gateasca. Astfel, trebuie doar sa selectezi un meniu si sa rotesti cadranul functional iar cuptorul va pregati mancarea fara ca utilizatorul sa mai fie nevoit sa intervina. Cuptorul seteaza totul, pana si temperatura de gatire.

Sistemul Twin Convection reprezinta principalul atu al acestui cuptor incorporabil gratie caruia cuptorul este impartit in doua zone distincte care functioneaza in mod independent. In traducere, poti gati concomitent doua feluri de mancare, pana si temperatura si timpul de coacere poate fi diferit. Acest model vine insotit de doua tavi pentru copt si gratare. Sistemul de curatare este unul automat, de tip catalitic. Interiorul este bine iluminat, vizibilitatea oferita este una buna. Cuptorul beneficiaza de o functie de blocare a accesului copiilor si utilizatorul il poate programa sa inceapa un program de coacere la o ora preferata, cand isi doreste.

Vezi pret aici

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply