Pareri despre: Cum instalezi un microfon spion?

ssaDintotdeauna oamenii au fost curiosi si au avut mici retineri atunci cand a fost vorba despre incredere. Daca nu ai incredere in persoana de langa tine, fie ca este vorba despre sot, sotie, partener de afaceri sau prieten, atunci ai toate scuzele pentru a instala un microfon spion. Nu este o actiune morala si in multe cazuri nu este nici tocmai legala, insa riscurile ti le asumi tu si de cele mai multe ori, scopul scuza mijloacele.

Daca nu vrei sa fii prins, trebuie sa stii cu exactitate cum trebuie sa instalezi un microfon spion. Iti vom prezenta pas cu pas, care sunt cele mai bune metode prin care poti instala un astfel de dispozitiv.

Pasul 1: Achizitia microfonului

Primul pas este achizitia microfonului. Ai la dispozitie o multime de magazine care vand dispozitive de spionaj, asadar, ai o oferta foarte vasta de unde poti alege. Cauta un microfon care sa fie de dimensiuni cat mai reduse si care poate sa fie camuflat cu usurinta. Fa-ti o lista cu microfoanele care iti fac cu ochiul si incearca sa compari avantajele fiecaruia. Vei descoperi ca unele sunt dotate cu diverse functii,cum ar fi activarea in momentul in care se aud voci, sau o baterie ultra puternica. IN functie de necesitati, opteaza pentru microfoane cat mai performante.

Pasul 2 : Descoperirea locului perfect pentru microfonului

Este foarte important sa gasesti locul perfect pentru instalare. Poate sa fie un aparat de aer conditionat, poate sa fie o priza sau poate sa fie chiar biroul celui pe care vrei sa il urmaresti. Incearca sa gasesti un loc cat mai comun, care sa ofere o vizibilitate mare si care sa nu dea de banuit.

Pasul 3: Montarea propriu zisa

Este cel mai greu pas, deoarece implica instalarea microfonului. Ai doua optiuni: daca esti de-al casei in locul in care vrei sa instalezi microfonul, intri pur si simplu si il instalezi. Daca nu esti de-al casei, un cadou bine ales poate sa fie perfect. Spre exemplu, un ceas de perete are sanse mari sa ajunga pe perete, de unde se poti obtine imagini impresionante. Astfel, este o idee cat se poate de buna. Un ceas de birou, niste ochelari cu camera sau un ac de cravata, pot reprezenta si ele un cadou perfect in acest sens.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply