Pareri despre Criolipoliza, cel mai nou tratament de slabire

In fiecare an, milioane si milioane de oameni incearca sa tina o dieta noua. Unii dintre ei reusesc sa ajunga la greutatea ideala, in timp ce, pentru altii, incercarile sunt in zadar. Pana de curand, multi dintre cei care nu au reusit sa obtina prin diete si sport silueta pe care si-o doreau, au apelat la diferite interventii chirurgicale costisitoare si uneori riscante, cum este liposuctia. In ultimii ani, insa, pe piata au inceput sa apara fel si fel de proceduri non-chirurgicale ce trateaza cu succes problema tesutului adipos nedorit. Printre aceste proceduri se numara si lipoliza prin criogenie, cunoscuta mai mult sub numele de criolipoliza.

Spre deosebire de multe alte tratamente de reducere a grasimii, criolipoliza lucreaza prin distrugerea celulelor de grasime folosind frigul extrem. La fel ca orice alt tip de tesut, celulele adipoase sunt deteriorate de frigul extrem. Tratamentul de criolipoliza, insa, foloseste temperaturi care sa distruga celulele de grasime, fara a deteriora tesuturile din jur, cum sunt nervii si pielea.

Temperatura rece de aproximativ -7 grade Celsius se aplica pe zona de tratament pentru aproximativ 20 de minute. Zona se va inrosi in acest timp si va deveni mai tare, deoarece grasimea se va solidifica in interiorul celulelor. Este un proces de “cristalizare” care semnaleaza autodistrugerea celulelor grase.

Celulele adipoase sunt distruse treptat, in circa doua – sase luni de la efectuarea primei sedinte de criolipoliza, fiind defalcate de organism. Grasimea este folosita incet ca energie, iar produsele de degradare celulara sunt eliminate de catre organism ca deseuri metabolice.

Rezultatele apar lent si nu sunt dependente de dieta si exercitii fizice. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca greutatea redusa de tratament se mentine pe o perioada mult mai lunga la un nivel optim daca persoana in cauza respecta un regim alimentar sanatos si obisnuieste sa faca miscare. In acest regim alimentar ar trebui sa fie excluse alimentele cu zahar rafinat, cum ar fi painea si prajiturile, deoarece aceste tipuri de carbohidrati stimuleaza in mod excesiv organismul sa stocheze grasimi, ducand astfel la ingrasare.

Criolipoliza este unul dintre tratamentele non-chirurgicale de slabire care se realizeaza cu succes la Elegance Clinic din Bucuresti. Aceasta remodeleaza intregul corp in mod armonios, putand fi aplicata atat pe abdomen, cat si pe coaste, fese si brate.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply