Pareri despre contazen.ro

In momentul in care vrei sa emiti o factura online, optiunile pe care le ai nu sunt atat de numeroase pe cat ai crede. Exista, intr-adevar, cateva solutii cu plata si cateva solutii gratuite, asadar, este bine sa te orientezi cu foarte mare atentie in asa fel incat sa obtii cea mai buna solutie de facturare.  Nu vom insista foarte mult pe avantajele de a factura online, deoarece toti cei care au o firma le stiu deja. Am ales, insa, un program gratuit si l-am analizat, pentru a descoperi daca care sunt principalele sale avantaje.

Iata, asadar, cateva pareri despre Contazen.ro, unul dintre cele mai noi si mai interesante programe de facturare.

Este gratuit doar pana la un anumit punct

Este adevarat ca vorbim despre un program de facturare gratuit, insa daca depasesti 5 documente pe luna, va trebui sa platesti. Costurile nu sunt insa mari, ajungand la maxim 29 de documente pe luna pentru cei care doresc sa factureze nelimitat. Pe piata exista si programe de facturare 100% gratuite, insa contazen vine cu o serie de avantaje.

Avantaje Contazen

Pe langa avantajele evidente, cum ar fi facturarea rapida si personalizarea facturilor, acest program de facturare vine la pachet cu o serie de particularitati care il propulseaza in topul celor mai interesante optiuni de pe piata:

  • Este o solutie sigura, care iti protejeaza datele prin backupuri zilnice si o baza de date securizata;
  • Permite conversia valutara, in asa fel incat sa poti emite documente in orice moneda;
  • Este o solutie ce poate sa fie folosita in mai multe limbi, nu doar in romana. Poti factura in engleza, germana, franceza sau alte limbi de circulatie internationala;
  • Ofera o multime de rapoarte care pot fi de un real ajutor in contabilitate.

Fiind simplu de folosit si gratuit pentru un numar de pana la 5 facturi lunar, Contazen este, fara doar si poate, o optiune ideala mai ales pentru firmele aflate la inceput de drum. Astfel, daca esti un tanar antreprenor care se afla la primii pasi in lumea afacerilor, nu merita sa cheltuiesti multi bani pe un program de facturare, atata vreme cat ai la indemana o solutie gratuita.

 

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply