Pareri despre combina frigorifica Star-Light CNFV 318SA

Ti s-a stricat frigiderul vechi si nu dispui de bugetul necesar pentru a achizitiona un frigider din clasa Premium? Ai nevoie neaparat de un frigider pentru depozitarea alimentelor si bauturilor? Atunci iti recomandam combina frigorifica Star-Light CNFV 318SA. Este incapatoare si moderna si, in plus, pretul este acelasi cu un frigider. Volumul net total al combinei frigorifice este de 318 litri, este impartit in doua compartimente, are un compresor si beneficiaza de sistemul de racire No Frost. Cu alte cuvinte, alegerea cea mai inspirata pentru o familie ce isi doreste o combina frigorifica ieftina care sa beneficieze de cele mai noi tehnologii.

Datorita faptului ca are usi reversibile aceasta combina frigorifica poate fi asezata in orice coltisor al bucatariei ceea ce inseamna ca se pot monta pentru a se deschide in functie de spatiul pe care fiecare utilizator in parte il are la dispozitie, spre dreapta sau spre stanga.  Este adevarat ca aceasta combina frigorifica nu impresioneaza la capitolul design care este unul clasic insa isi merita toti banii. Asta datorita volumului mare de care beneficiaza, a functiilor inteligente si sistemului de racire full NoFrost.  Ideal pentru o familie de pana la 5 membri care nu vor sa cheltuie banii pe o combina frigorifica mai scumpa.

Dupa cum spuneam mai sus, combina frigorifica este dotata cu sistemul de racire NoFrost ceea ce le ofera alimentelor depozitate cele mai optime conditii de pastrare. Prospetimea fructelor si legumelor este prelungita iar combina nu necesita dezghetare periodica asta deoarece i interiorul compartimentelor nu va exista niciodata gheata.  Nivelul de zgomot este redus, consumul de energie este scazut deoarece datorita sistemului No Frost compresorul nu este nevoit sa functioneze non stop. Alte optiuni moderne sunt: Eco Breeze, ECO Led – sistemul de iluminare cu LED-uri, care ofera un consum mai redus, ECO Dual Balance, Eco Fresh si Multi Frost Zone. Display-ul elegant LED permite setarea cu usurinta, prin simpla atingere a unui deget, functiile si temperaturile dorite in cele doua compartimente.

Vezi pret aici

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply