Pareri despre cadouri. Ce le iei colegilor de serviciu?

 

Mai este destul de putin timp si urmeaza luna decembrie, luna cadourilor, o luna in care avem ocazia sa ne aratam dragostea si recunostinta pentru cei din jur. In decembrie ne place sa primim si sa oferim cadouri apropiatilor, prietenilor, rudelor si oamenilor care ne sunt mereu aproape si ne inconjoara in cea mai mare parte a timpului. Probabil ca prietenii si rudele sunt destul de usor de multumit, mai ales ca le cunosti déjà gusturile, stii care le sunt preferintele si nevoile. Ce faci insa cu colegii de serviciu despre care nu stii atat de multe? Ei bine, in continuare va voi oferi cateva sfaturi in ceea ce priveste alegerea cadourilor pentru colegii de serviciu:

Cartile

Cartile sunt foarte bine venite indiferent de varsta. Singurul factor de care trebuie sa tii cont este faptul ca nu toata lumea prefera acelasi tip de carti, insa, nu este nici foarte greu sa iti dai seama. Alege romane, carti de bucate sau carti pentru dezvoltarea personala si cu siguranta vor fi apreciate. In plus, cartile sunt destul de ieftine si au o valoare consistenta.

Dulciuri

Intotdeauna dulciurile au fost foarte apreciate, indiferent de ocazie. De Craciun, totusi, inca din copilarie ne-am bucurat de cadouri dulci. Ei bine, cu siguranta cadourile dulci vor avea intotdeauna un impact asupra tuturor pentru ca iubim cu totii dulciurile. In cazul colegilor de serviciu nu putem darui dulciurile la voia intamplarii, ci trebuie sa o facem intr-o maniera mai eleganta. De exemplu, eu am ales anul trecut cosuri cadou pentru colegii mei. Am apelat la lecadeau.ro pentru ca am gasit preturi foarte accesibile, o gama variata de produse si multa flexibilitate din partea celor de acolo. Cosurile cadou vin gata ambalate in hartii speciale care pastreaza misterul cadoului si pot fi personalizate in functie de fiecare preferinta. Astfel, cosurile cadou sunt optiuni foarte bune cand vine vorba despre cadouri formale de Craciun.

Rasfat si SPA

Daca lucrezi intr-un mediu de femei, poti sa fii sigur ca nu va aprecia nimic mai mult decat un voucher la salonul de infrumusetare sau la SPA. In plus, o sedinta de infrumusetare este foarte bine venita inainte de sarbatori.

Decoratiuni

Decoratiunile sunt si ele vedetele lunii decembrie. In aceasta luna magazinele sunt pline de decoratiuni, una mai tentanta decat cealalta, asa ca amintirea potrivita pentru Craciun este reprezentata tocmai de ele. Poti cumpara decoratiuni care amintesc de iarna sau lumanari parfumate.

Bilete la teatru si concerte de Craciun

Biletele la teatru si la concerte de Craciun fac o reala placere oricui. Totusi, acest cadou este mai bine venit intre persoanele apropiate si nu in mediul de afaceri deoarece este necesar sa cunosti bine preferintele in materie de arta a persoanelor in cauza.

 

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply