Pareri despre Bosch Tassimo Vivy

Iti doresti o bautura delicioasa, o specialitate cu lapte, ceai sau ciocolata calda? Toate acestea ti le va oferi espressorul inteligent Bosch Tassimo Vivy, cel mai compact aparat de cafea oferit de producatorul Bosch. Tu trebuie doar sa alegi bautura, de restul se ocupa aparatul tau inteligent si compact, ideal pentru spatiile mai mici.

 

tassimo 3

Modelele din gama Tassimo sunt diverse: Suny, Joy sau Charmy si extrem de inteligente. Promisiunea acestui espressor nu se rezuma doar la compacitate. Bosch Tassimo Vivy promite un sistem automat in intregime, o curatare si un detartraj facil, un consum de energie redus precum si un timp de preparare al cafelei optimizat. Tassimo Vivy se declina in patru culori: alb polar, negru, rosu ca focul si roz bonbon.

tassimo 2

Printr-o simpla apasare a butonului vei obtine o bautura delicioasa care iti va insenina diminetile si asta datorita unei tehnologii inovatoare cunoscuta sub numele de Intellibrew. Fiecare din T-discuri dispune de un cod de bare cu informatii precise in legatura cu timpul de fierbere, cantitatea de apa si temperatura necesara pentru obtinerea bauturii favorite.

Datorita functiei Auto Off vei reusi sa economisesti apa. Dupa fiecare folosire, aparatul intra automat in stand-by pentru a economisi energie electrica. Chiar daca este vorba despre un espressor micut, puterea de care dispune este mare, mai exact de 1300 W si o presiune de 3.3 bari. Cu ajutorul acestui espressor automat vei obtine o gama variata de bauturi pentru placerea ta si a musafirilor tai: espresso, cafea, latte machiatto, lapte cald, ceai, cappuccino, caffe crema.

Poti folosi cesti diverse, de diferite dimensiuni datorita suportului reglabil care, daca este necesar, se poate detasa cu totul.

tassimo 2

Bautura ta va fi preparata imediat datorita faptului ca nu exista timp de incalzire. Rezervorul de apa, cu o capacitate de 0.7l se poate detasa cu o deosebita usurinta pentru a fi umplut. In plus, Bosch Tassimo Vivy are un pret cat se poate de accesibil. Nu mai sta pa ganduri, bucura-te de o cafea delicioasa chiar de maine! Recomandam cu caldura acest aparat de cafea exceptional, pe care orice familie si l-ar dori in bucataria sa.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply