Pareri despre Asus VS278H

9.5
Vezi si alte imagini ale lui Asus VS278H

Uneori, ecranul laptopului poate sa fie mult prea mic pentru ceea ce ai de facut, sau monitorul pe care il ai deja la sistemul desktop nu te multumeste atunci cand lucrezi sau te uiti la filme.

Solutia este simpla: iti cumperi un monitor mai mare.

Pentru ce monitor poti opta?

Unul dintre cele mai apreciate monitoare mari ale lumii este Asus VS278H, o solutie eleganta si ieftina, care ofera cateva lucruri cu adevarat impresionante.

Aspectul lui Asus VS278H se bazeaza pe simplitate si pe ergonomie. Este negru si are o diagonala generoasa, de 27 de inch, care iti va permite sa te bucuri de momente deosebite atunci cand vrei sa il folosesti. Atrage prin suportul Full HD, care asigura culori deosebite si o rezolutie de 1920 x 1080, prin contrastul dinamic de 80 000 000:1 si prin tehnologiile moderne, printre care si Splendid Video Inteligente.

Aceasta tehnologie ofera 6 moduri video care acopera aproape orice cerinta, fie ca este vorba despre jocuri, filme sau emisiuni tv.

Vei putea urmari emisiunile preferate din orice colt al camerei, in conditiile in care acest monitor excelent are un unghi de vizibilitate de 170/160 de grade, aproape perfect.

Vezi cat costa acest Asus VS278H

Asus VS278H nu doar ca se vede bine, se si aude bine. Acesta dispune de 2 boxe integrate, a cate 2 W fiecare, care asigura putere suficient de mare pentru o camera si claritate.

In ceea ce priveste conectivitatea, dispune de 2 porturi HDMI si un port VGA.

Un punct forte pe care il are Asus VS278H, este faptul ca este un monitor verde. Puterea sa consumata este de 45 W, ceea ce inseamna eficienta maxima.

Daca vei cauta online pareri, Asus VS278H se bucura de aprecierea unui numar foarte mare de oameni. Majoritatea apreciaza marimea, culorile si pretul, fara sa existe puncte negative majore.

Vezi Oferta de pret pentru Asus VS278H

Daca ai o parere despre Asus VS278H, l-ai testat si vrei sa impartasesti si cu altii experienta ta sau pur si simplu, vrei sa afli pareri ale altor oameni, te asteptam sa lasi un comentariu.

Comments

comments

Vezi si alte imagini ale lui Asus VS278H Uneori, ecranul laptopului poate sa fie mult prea mic pentru ceea ce ai de facut, sau monitorul pe care il ai deja la sistemul desktop nu te multumeste atunci cand lucrezi sau te uiti la filme. Solutia este simpla: iti cumperi un monitor mai mare. Pentru ce monitor poti opta? Unul dintre cele mai apreciate monitoare mari ale lumii este Asus VS278H, o solutie eleganta si ieftina, care ofera cateva lucruri cu adevarat impresionante. Aspectul ...
9.5 Total Score
Monitor excelent

Aspect
9.5
Performante
10
Pret
9
Pareri Asus VS278H
9
0

No Comments

    Leave a reply