Pareri despre aspiratorul Dyson DC62 Pro

Curatare, aspirare, spalare…daca aspiratorul Dyson DC62 Pro ar transforma toate aceste sarcini menajere intr-o veritabila placere? Acest aspirator transforma corvoada curateniei intr-o joaca de copil.

O tehnologie de varf pentru un randament optim. Principalul atu al acestui aspirator este puterea noului sau motor Dyson V6 care, controlat numeric, nu da niciodata semne de oboseala. Aspirarea perfecta, continua peste absolut toate suprafetele si este rezultatul tehnologiei ciclonice. Cei 15 cicloni ai celui mai recent sistem Cyclones 2 Tier Radial sunt capabili sa aspire pana si cele mai fine particule de praf. In cazul unei suprafete mai dure trebuie doar sa apesi pe butonul Power pentru a declansa o putere si mai mare de aspirare.

Cu ajutorul aspiratorului Dyson DC62 Pro nu mai exista nicio urma de praf. Dupa 20 de minute de utilizare intensa, aparatul se reincarca la statie.

Hiper maniabil si practic. Avantajul noului aspirator Dyson pe langa faptul ca nu ocupa mult spatiu si este usor de depozitat consta in faptul ca poate fi manevrat cu deosebita usurinta.  Cantareste doar 2,11 kilograme si poate fi tinut cu usurinta intr-o singura mana. Sacul aspiratorului se poate schimba printr-o simpla apasare a butonului. Poate fi ridicat cu o singura mana pentru a putea aspira paianjenii de pe pereti sau de pe tavan. Pentru o aspirare mai eficienta a colturilor acest aspirator se transforma cu o deosebita usurinta intr-un aspirator de mana.

Peria Mini Motorizata Dyson este ideala pentru casele in care exista animale de companie. Filtrul aspiratorului este lavabil si usor de adaptat pentru orice tip de operatiune de curatare. Este dotat cu un suport de incarcar si parcare.

Fara fir, fara sac, super usor, aspiratorul Dyson DC62 Pro asigura o aspirare optima si o curatenie eficienta a intregii locuinte.  Cu siguranta va deveni in cel mai scurt timp cel mai bun prieten al tau, aliatul tau de pret.

Vezi pret aici

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply