Pareri despre asigurarile online in Rate

Polita de asigurare obligatorie auto RCA este documentul prin care putem acoperi daunele provocate intr-un accident auto in momentul in care suntem vinovat, fara a mai fi nevoiti sa platim din propriile buzunare reparatia automobilului accidentat sau spitalizarea persoanelor ranite in accident.

In 2016, printr-un proiect nou de lege, asigurarea RCA auto va suferi cateva modificari care ii pot afecta pe unii proprietari de autoturisme. Avand in vedere ca tariful asigurarii a inceput sa fie din ce in ce mai mare, acum aveti posibilitatea de a incheia un contract de asigurare auto in rate cu plata pe durata a 6 sau 12 luni in functie de conditiile pe care le prevede banca la care sunteti client.

In Romania la ora actuala, majoritatea societatilor de asigurari online va pun la dispozitie plata cu cardul online, astfel incat puteti selecta optiunea de a plati toata suma sau esalonarea asigurarii in rate cu dobanda 0.

Pentru persoanele fizice care au un card de credit la CreditEurope Bank, Garanti Bank, Banca Transilvania, BCR sau BRD, contractul de asigurare auto RCA in rate se poate finaliza direct fara acordul bancii. In schimb pentru clientii bancilor Banca Romaneasca, Millenium Bank, OTP Bank, Volksbank, Unicredit Tiriac Bank, RBS Bank sau Alpha Bank, este necesar contactarea bancii pentru activarea optiunei de plata in rata a asigurarii auto.

Care sunt avantajele asigurarii auto RCA in rate?

Plata in rate a asigurarii auto RCA este mult mai ieftina, aveti posibilitatea de a plati in fiecare luna o suma rezonabila de bani fara sa simtiti lipsa, puteti consulta ofertelor mai multor companii de asigurari in timp foarte mic, iar transportul asigurarii este gratis.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply