Pareri despre Arctic AK60340NF+

Daca iti doresti una din cele mai accesibile combine frigorifice de pe piata dotate cu tehnologia No Frost atunci Arctic AK60340NF+ este alegerea ideala pentru tine. Are un volum net total de 302 litri, mai mult decat suficient pentru o familie formata din 3-4 membri. Este o combina frigorifica moderna, accesibila ca pret, prevazuta cu o multime de functii si optiuni speciale.

Drept urmare, daca iti doresti sa achizitionezi o combina frigorifica pe care sa nu fii nevoit niciodata sa o dezgheti atunci aceasta este ideala pentru tine. La prima vedere nu vei fi impresionat deoarece are un design simplu si clasic, are o culoare alba insa citind specificatiile sale sigur vei ramane impresionat. Figiderul este situat in partea de sus si congelatorul in partea de jos, usile combinei sunt reversibile ceea ce ofera posibilitatea de a fi montate in functie de preferinte si de nevoile fiecarui utilizator in parte. Usile se pot deschide atat in partea dreapta cat si in partea stanga astfel incat aceasta combina se poate integra fara probleme in orice colt al bucatariei.

Are in dotare un singur compresor, nivelul de zgomot este unul redus si consmul de energie este unul scazut. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ ceea ce inseamna ca nu consuma mult, consumul mediu anual fiind de 304kwh. In ambele compartimente racirea este realizata cu ajutorul curentilor de aer distribuiti in mod uniform. In plus, un aparat frigorific dotat cu sistemul No Frost nu solicita atat de tare compresorul ceea ce inseamna o durata de viata mai lunga pentru aparat.

Frigiderul dispune de un volum net total 205 litri, este dotat cu 3 rafaturi din sticla – acestea fiind ajustabile si permit folosirea in mod eficient a spatiului din frigider, in functie de tipurile de alimente depozitate si de dimensiunile lor, compartiment pentru fructe si legume, plus 3 suporturi pe usa, pentru sticle si borcane. Frigiderul este dotat cu un sistem de iluminare cu LED-uri, care ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic in comparatie cu sistemele de iluminare traditionale. Congelatorul are volum net total 97 litri, 3 sertare dintre care unul mare de tip Fast Freeze XL Zone, ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida, dar si tava pentru gheata. Suficient spatiu pentru tot ce ai nevoie.

Vezi pret aici

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply