Pareri despre aparatul de aer conditionat Vision Touch VTAC Breeze

In cele ce urmeaza iti vom vorbi dspre unul din cele mai accesibile aparate de aer conditionat de pe piata, Vision Touch VTAC Breeze. Este un model aparut recent in oferta magazinelor online si este ideal pentru persoanele care isi doresc un aparat de aer conditionat accesibil, dotat cu tehnologia Inverter.

Nu uita ca pentru instalarea aparatului va trebui sa apelezi la o firma autorizata in caz contrar risti sa pierzi garantia de doi ani. Unitatea interioara a aparatului este complet alba si beneficiaza de un display LCD care prezinta temperatura setata. Telecomanda aparatului de aer conditionat Vision Touch VTAC Breeze este dotata cu un senzor inteligent menit sa verifice temperatura mediului ambiant. Daca se activeaza functia Follow Me, telecomanda se va sincroniza cu aerul conditionat pentru ca tu sa te bucuri de aceeasi temperatura in intreaga incapere.

 

Cu o capacitate de 12 000 BTU acest aparat de aer conditionat asigura racirea fara sa supra solicite aparatul la 25-35mp pentru locuinte si 20-30mp pentru spatii comerciale si birouri. Se poate folosi si pentru spatii mai largi insa randamentul va fi mai scazut iar consumul de energie marit. Aparatul este dotat cu tehnologia Inverter si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ in momentul in care este folosit pentru racire si A+ in momentul in care este folosit pentru incalzirea locuintei. Insa, in ambele cazuri, te vei putea bucura de facturi mai mici la energia electrica.

Compresorul Inverter cu care este dotat aparatul de aer conditionat Vision Touch VTAC Breeze scade consumul si face aparatul mai silentios si util chiar si in sezonul rece. Dispune de un filtru lavabil care se poate spala ori de cate ori este nevoie. Functiile sunt cele uzuale (ventilare, racire/incalzire, dezumidificare, timer si sleep mode), intalnite la majoritatea aparatelor de aer conditionat.

Vezi pret aici.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply