Pareri despre aparatul de aer conditionat Samsung AR12MSPXBWKNEU

Recent, au aparut pe piata noua generatie de aparate de aer conditionat marca Samsung. In cele ce urmeaza vom vorbi de un astfel de aparat, extrem de interesant de altfel, perfect pentru cei care isi doresc un aparat de aer conditionat de calitate, un model premium dotat cu WiFi.

Samsung AR12MSPXBWKNEU este potrivit pentru o locuinta cu maxim patru camere si este dotat cu cele mai noi tehnologii din domeniu. Una din aceste noi tehnologii este Wind Free ceea ce inseamna ca este ideal pentru persoanele sensibile la aerul rece oferit de un aparat de aer conditionat clasic.

Singurul inconvenient este dat de faptul ca vine fara un kit de montare ceea ce inseamna ca va mai trebui sa platesti in jur de 400-500 de lei pentru instalare, in functie de lugimea traseului frigorific. Iti recomandam sa alegi pentru montare o firma autorizata de catre producator pentru a nu pierde garantia oferita, de doi ani (cu posibilitate de prelungire).

Unitatea interioara a acestui aparat de aer conditionat este de culoare alba, are in partea dreapta un display mic pe care sunt afisate informatiile despre temperatura setata. Samsung AR12MSPXBWKNEU  este compatibil WiFi, adica se poate controla prin intermediul unui telefon inteligent de oriunde exista o astfel de conexiune. In plus, aplicatia oferita de cei de la Samsung iti ofera informatii in timp real despre functionarea aparatului si iti permite sa limitezi consumul de energie dar si sa monitorizezi aparatul.

Capacitatea aparatului de aer conditionat este de 12 000 BTU, ideala pentru racirea/incalzirea unei suprafete de 35mp. In cazul in care se foloseste pe o suprafata mai mare randamentul va fi mai scazut. Este clasat in clasa de eficienta energetica A+++ si este dotat cu un compresor Inverter care il face mai silentios si capabil sa functioneze si pe timp de iarna.

Vezi pret aici

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply