Pareri despre aparatul de aer conditionat Electrolux EXI09HJIW

Chiar daca inca nu a venit vara cu lotul ei de zile toride este bine sa fim pregatiti din timp, pentru zilele in care temperaturile vor creste considerabil. In plus, in aceasta perioada preturile sunt mult mai scazute daca ar fi sa le comparam cu cele din vara trecuta.

De exemplu, produsul despre care va vom vorbi in cele ce urmeaza, Electrolux EXI09HJIW vine cu performante bune si cu un pret destul de scazut in extra sezon. Chiar daca kitul de instalare nu se gaseste in cutie, pretul este unul atragator, iti recomandam cu caldura achizitionarea acestuia. In plus, este vorba despre Electrolux, un producator cu experienta, de renume.

Modelul este unul deosebit de simplu si discret, facil de integrat in absolut orice camera din casa sau apartament. Unitatea interioara este alba complet iar in partea de sus exista o banda cromata. Telecomanda aparatului de aer conditionat Electrolux EXI09HJIW beneficiaza de functia follow-me, functie cu ajutorul careia vei reusi sa mentii temperatura dorita in locurile in care tii telecomanda in casa. Dimensiunile sunt cele obisnuite ale unui astfel de aparat. Pentru montaj va trebui sa platesti putin mai mult, nu mai mult de 100 de euro. Pretul variaza desigur in functie de firma care se ocupa de instalarea aparatului dar si de lungimea traseului frigorific. Insa, dupa cum spuneam, nu ar trebui sa depaseasca suma mentionata mai sus.

Aparatul dispune de un sistem avansat de filtrare – filtru cu carbon activ – care este capabil sa elimine pana si cele mai fine particule de praf, mirosurile neplacute sau bacteriile. 9000 BTU fac din Electrolux EXI09HJIW un model potrivit pentru o locuinta cu aproximativ 2-3 camere. In cazul in care locuinta este mai mare vei avea nevoie de 12000BTU.  Aparatul este incadrat in clasa de consum energetic A++ in cazul racirii si A+ la incalzire. Un consum minim care nu va creste cu mult factura energiei electrice.

Vezi pret aici

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply