Pareri despre aerul conditionat LG Standard Plus P09EN

De curand, noile modele de aparate de aer conditionat apartinand producatorului LG si-au facut aparitia pe piata. Producatorul coreean vine pe piata cu o serie de modele accesibile, cu functii premium. LG Standard Plus P09EN este un aparat de aer conditionat pe care vi-l recomandam cu incredere deoarece este fiabil si nu consuma multa energie electrica. Chiar daca a aparut destul de recent in oferta magazinelor online pretul acestuia este unul extrem de competitiv, extrem de apropiat de cel al marcilor mai putin cunoscute.

Putem afirma fara sa gresim faptul ca LG reprezinta unul din putinii producatori care ofera trei ani de garantie pentru un astfel de aparat. Chiar daca aparatul nu impresioneaza la exterior, dotarile impresioneaza cu siguranta. Este alb complet si se poate introduce cu usurinta in orice incapere din locuinta.  Dimensiunile sale sunt cele uzuale, intalnite in mod obisnuit la astfel de aparate.

Avand o capacitate de climatizare de 9000 BTU, LG Standard Plus P09EN este ideal pentru un apartament nu foarte spatios, de doua camere de exemplu. Este recomandat de producator de spatii de pana la 25 de metri patrati. Clasa de consum energetic in care este incadrat acest aparat de aer conditionat este de A++. Consumul este unul decent, nu urca cu mult pretul facturii.

LG Standard Plus P09EN este dotat cu un compressor tip Inverter care nu doar reduce in mod considerabil consumul de energie electrica ci si face ca aparatul sa fie mai silentios si utilizabil chiar si in momentele in care temperatura de afara coboara pana la -15 grade. Pentru ca aerul ventilat sa se pastreze mereu curat, lipsit de bacterii sau mirosuri neplacute, LG Standard Plus P09EN este dotat cu protectie anti-praf si dublu anti-bacteriana. Este un aparat de aer conditionat lavabil ceea ce inseamna ca poate fi spalat sub un jet de apa atunci cand este nevoie.

Vezi pret aici

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply