Pareri despre aerul conditionat Heinner HAC-12CWF-BK

Esti in cautarea unui aer conditionat pentru locuinta ta insa ti-ai dori un aparat elegant si modern totodata, un aparat care sa se integreze perfect in decorul locuintei tale? Atunci alege un aparat conditionat marca Heinner, cu siguranta este alegerea ideala. Mai exact modelul Heinner HAC-12CWF-BK, un model aparut recent pe piata din Romania este ideal pentru un apartament de doua-trei camere si este dotata cu functii premium usor diferite fata de ce erai obisnuit pana in prezent. Unitatea interioara este conceputa dintr-un plastic de culoarea neagra, lucios ce arata foarte bine la prima vedere.

Heinner HAC-12CWF-BK nu are din pacate kitul de instalare inclus. De aceea, va trebui sa platesti o suma destul de mare si pentru instalare. In jur de 400 de lei. Pentru instalarea aerului conditionat iti recomandam sa apelezi la o firma autorizata altfel risti sa ramai fara garantie.

 

Heinner HAC-12CWF-BK este un model elegant al cunoscutei marci germane iar datorita liniilor curbate confera un plus de eleganta aparatului si implicit incaperii in care este instalat. Aparatul este construit dintr-un plastic negru, lucios insa care pare destul de greu de intretinut. Un display LCD este prezent pe unitatea interioara, display care ofera informatii cu privire la temperatura aleasa.

Aparatul de aer conditionat se poate controla prin intermediul unei telecomenzi sau a unui smartphone. Capacitatea aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-BK este de 12000 BTU, un model recomandat pentru un spatiu de maxim 23 de metri patrati. In spatii mai mari randamentul risca sa fie mai scazut.

Clasa de eficienta energetica in care este clasat aparatul este de A+++ in momentul in care este folosit pentru racire si A+ in momentul in care este folosit pentru incalzirea locuintei. Consumul de energie este in ambele cazuri unul scazut, un lucru posibil datorita compresorului tip Inverter. Acest aparat de aer conditionat este dotat cu un filtru anti-praf.

Vezi pret aici

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply