Pareri despre Acer Iconia B1 – 770

Azi vom vorbi despre Acer Iconia B1-770, o tableta de 7 inch, cu Android 5.0, performanta si la un pret accesibil. Chiar daca in trecut doar tabletele chinezesti erau ieftine, in prezent lucrurile s-au mai schimbat. Un exemplu concret este tableta despre care vom vorbi in cele ce urmeaza, Acer Iconia B1-770. Tableta este un model 2015, lansat de producatorul taiwanez, remarcandu-se printr-o configuratie de exceptie si un pret extrem de accesibil.

Tableta este recomandata in special celor care nu pun mare pret pe design si constructie dar isi doresc sa achizitionze un produs performant la un pret scazut. Carcasa tabletei este dintr-un plastic de calitate care ofera o aderenta destul de buna si o protectie sporita impotriva urmelor aparute in urma utilizarii si zgarieturilor de tot felul.

Acer-Iconia-One-7-B1-770-1434622695-0-0

Dimensiunile sunt cele intalnite in general la o tableta de 7 inch. Tableta Acer Iconia B1-770 este dotata cu un procesor Cortex A7 cu patru nuclee care functioneaza la frecventa de 1.3 GHz. Impreuna cu memoria de 1GB RAM aplicatiile instalate pe tableta pot functiona fluent, fara probleme. Tableta vine din fabrica cu Android 5.0, cea mai recenta versiune de Adroid aparuta.

Diagonala ecranului este, dupa cum spuneam mai sus, de 7 inch, o marime potrivita atat pentru web browsing cat si pentru jocuri, filme sau alte aplicatii. Imaginile sunt clare, culorile vii si naturale datorita rezolutiei de 1024X600 pixeli.

LD0003230992_2

Pentru stocarea datelor, utilizatorii au la dispozitie 16 GB din care o mare parte este ocupata de sistemul de operare.  Daca spatiul nu ti se pare suficient ai posibilitatea de a achizitiona un card, de pana la 32 de GB. Chiar daca sunetul este asigurat de un singur difuzor, calitatea audio este una destul de buna. Tableta dispune de doua camere web, una frontala de 0.3 megapixeli si una pe spate, de 3 megapixeli. Nu are suport pentru 3G, se poate conecta la Internet doar prin WiFi. Bateria asigura o autonomie de pana la cinci-sase ore maxim de utilizare multimedia.

Tableta ideala pentru cei care dispun de un buget mai limitat dar vor sa se bucure de un produs performant.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply