Pareri despre Acer Aspire E5-573G

Incepem prin a spune ca Acer Aspire E5-573G este un laptop performant, ideal pentru persoanele cu un buget limitat. Cu un pret mai mult decat decent, Acer Aspire E5-573G este un laptop cu un design elegant care ne impresioneaza printr-o platforma hardware de ultima generatie.

Acest laptop are o diagonala standard, de 15.6 ‘’, adresat utilizatorilor ce nu dispun de un buget prea mare insa isi doresc un laptop performant pentru utilizarea de zi cu zi. Acer Aspire E5-573G este un laptop construit din plastic mat, fara vreo insertie metalica, capacul si spatele beneficiind de o usoara textura. Laptopul nu permite acumularea prafului sau amprentelor, arata foarte bine din punct de vedere estetic. Pe piata exista trei versiuni ale laptopului dupa cum urmeaza: albastru, alb si rosu.

905178890FD8AFF26B7047809B0E9984

Cei de la Acer acorda in general o mare atentie la detalii, lucru care se vede si in cazul cauciucului prezent pe rama ecranului ceea ce nu permite atingerea tastaturii in momentul inchiderii. Cele cinci picioare din cauciuc asigura o mai buna pozitionare pe birou.

Acer Aspire E5 a decis sa mizeze pe Broadwell, o noua generatie, dotat cu Intel Core i7-5500U, o placa video integrata Intel HD 5500 si o placa video dedicata Nvidia Geforce 940M de 4 GB.

Drept urmare, Acer Aspire E5-573G este laptopul ideal pentru activitatile de zi cu zi, inclusiv pentru redarea continutului media sau scriere si editare texte.  Este un laptop subtire, usor de manevrat, ideal de a fi dus oriunde, pentru a lucra sau pentru a te distra. Bateria dispune de o autonomie de 7 ore ceea ce inseamna ca ai posibilitatea de a ramane conectat intreaga zi.

res_e82bba799c40ece6e44b481001d7ed2d_full

Acer Aspire E5-573G este un laptop ce poate sa tina pasul cu tine datorita unui touchpad de mare precizie si tastaturii chiclet, concepute in asa fel incat sa imbunatateasca viteza si precizia. Principalul aspect pozitiv al display-ului este rezolutia Full HD. Ceea ce nu ne place la acest laptop este configuratia tastaturii si lipsa de performante din partea ecranului. Insa, daca esti in cautarea unui laptop care sa duca la bun sfarsit sarcinile uzuale de munca sau pentru jocuri, acesta este laptopul potrivit.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply