Pareri despe Sezonul 4 din “Revenge”

Se pare ca sezonul 4 al serialului « Revenge » a fost deja prea mult. Sezonul 1 al serialului a fost ritmat, interesant si bine jucat, iar intriga acestei contese moderne de Monte Cristo a captivat foarte multa lume care abia astepta sa vada ce se petrece mai departe. La sfarsitul sezonului 3, serialul se putea incheia, dar producatorii au decis sa intinda coarda mai departe.

O idee nu foarte buna, deoarece acest ultim sezon a fost inegal, tras de par si neinteresant. Iata cateva pareri despre acest ultim sezon inutil al unui serial foarte bun insa.

La inceputul serialului Emily/Amanda ne ducea cu ea pe drumul razbunarii sale contra persoanelor care i-au distrus viata ei si tatalui sau. Totul pus foarte bine la punct in cele mai mici detalii, inversunarea sa, sangele rece cu care ii ataca pe toti protagonistii responsabili de decaderea sa si a tatalui sau te prinde inca de la inceput.

revenge-s04poster [www.imagesplitter.net]

Un serial foarte bun in mare, dar dupa patru sezoane deja eroina a ajuns sa isi atinga scopul. Diferitele flashbackuri si reintoarceri infinite ne fac sa pierdem sirul si se pare ca se multiplica doar pentru ca serialul sa continue cu un sezon in plus. Unii sunt de parere ca este rasuflat inca din sezonul 2 si ca intriga este redundanta, nu foarte credibila si ca personajele sale sunt cam fade. Un serial foarte frumos in primul sau sezon care devine foarte repede dezamagitor din pacate.

revenge-season-4

Da, Emily/Amanda nu a reusit sa isi duca la bun sfarsit planurile sale de razbunare si trebuie sa se mai razbune inca pe inamicul sau suprem, Victoria Graysons, vesnica manipulatoare. Se pare ca doar asta se intampla in tot sezonul. Este unicul sau subiect chiar. Castingul ramnane insa solid, la fel si intriga sa. Macar aceste doua lucruri nu ne fac sa credem ca pierdem timpul degeaba. In plus, la fel ca si in cazul oricarui serial care se respecta, important este sa stim cum se sfarseste totul.

Daca urmaresti cu sufletul la gura ceea ce planuieste Emily ajutata de Nolan si ceilalti din jurul lor, daca o iubesti sau o detesti si tu pe Victoria, nu ai niciun motiv sa ratezi sezonul patru din « Revenge ».

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply