Pareri despre pantofii din piele naturala de la ChicBags

balerini_rosii_din_piele_1jpg_cPantoful, la fel ca si dragostea poate aprinde instincte violente.” Aceasta este o fraza pe care am citit-o la un moment dat intr-o carte dedicata in intregime pantofilor, insa care in ciuda tuturor aspectelor dezbatute nu a putut sa includa nici macar un mic procent din extazul pe care o femeie il simte atunci cand isi achizitioneaza o pereche mult dorita de pantofi. Pasiunea femeilor pentru pantofi are in spate o istorie deosebita, pe cat de lunga pe atat de captivanta. In zilele noastre pantoful nu mai este doar o simpla necesitate a picioarelor, pantoful poate fi o adevarata opera de arta, o certificare a statutului social si a stilului propriu.

Toata goana pentru perechea perfecta implica un ritual la fel de complicat si cu tot atatea ascunzisuri ca cel al cautarii unui barbat. Farmecul pantofilor este definit si de jocul cautarii, de expunerea lor intr-o vitrina frumos luminata intr-un butic din centru , de unde pare ca-ti vorbesc si te roaga sa-i ai. Am auzit, nu o data, ca achizitia unei perechi de pantofi e mai tare dacat sexul. Pentru barbati Confessions of a Shopaholic a fost catalogat ca un film foarte prost, insa femeile l-au perceput drept amuzant si cat se poate de adevarat pentru ca o mica parte din fiecare femeie s-a regasit in Becky, eroina principala.

ChicBags concepe si produce incaltaminte destinata femeilor care doresc eleganta, noutate si unicitate. Cu materiale de cea mai buna calitate din colectiile noastre, cu accesorii si combinatii la limita imaginatiei, vom incerca sa va realizam perechea de pantofi pe care ati visat-o.

Fie ca va ganditi sa achizitionati un pantof de ocazie, fie doriti un pantof cu care sa mergeti zi de zi, sau vreti o pereche de pantofi sport,  ChicBags are o solutie pentru dumneavoastra.

Intregul stil al brandului ChicBags se bazeaza pe nevoia clientului, avand ca reguli prioritare preturi fara concurenta, stocuri noi saptamanal, culori incitante si prietenoase, modele europene, din care rezulta un raport bun calitate/pret pentru fiecare produs – alcatuind beneficii unice adresate direct clientiilor sai.

Colectiile noastre sunt destinate sa te reprezinte cu fiecare ocazie cand ii porti.

 

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply