O tableta este tot ce am nevoie

O tableta este tot ce am nevoie

Anul acesta urmeaza sa incep primul an de facultate la Politehnica. Desigur, ca multi altii, am emotii insa nu ma stresez foarte tare, deoarece mi-am dorit dintotdeauna sa invat la aceasta facultate.

Multi dintre prietenii mei alearga, pe ultima suta de metri, sa isi cumpere caiete, pixuri sau rucsacuri pentru cursurile din anul acesta.

Eu insa, mi-am propus ca nu voi cumpara nici macar o mina de creion, deoarece intentionez sa imi scriu toate cursurile pe o tableta.

Am vauzt un film, mai demult, cum in America, majoritatea studentiilor vin cu laptop-urile sau tabletele la facultate pentru a-si nota cursurile.

Mie mi s-a parut geniala ideea si am decis ca voi cumpara de pe magazinul online Dwyn o tableta pentru a tine evidenta cursurilor.

Site-ul celor de la Dwyn detine o gama foarte mare de tablete, iar preturile variaza in fucntie de bugetul fiecaruia.

Dintre toate modelele puse la dispozitie pe site, pe mine m-au interesat decat 2 tablete.

Tableta Apple iPad 9.7 Wi-Fi 32GB si tableta Apple iPad mini 4 Wi-Fi Cell 128GB. Ambele tablete sunt produse de catre Apple dar diferenta este ca ca Apple iPad mini 4 Wi-Fi Cell 128GB este un dispozitiv mai rapid, cu o capacitate de stocare mai mare. Avand in vedere ca aveam nevoie si de o biciclete electrica pentru a am deplasa, fiecare banut economisit conta enorm. Nu a fost o situatie usoara, dar intr-un final am ales tableta Apple iPad mini 4 Wi-Fi Cell 128GB, deoarece este mai compacta iar spatiul mai mare de stocare imi permite sa descarc aplicatii, filme si tot mai am loc si pentru materialele de la facultate.

Achizitionand tableta Apple iPad mini 4 Wi-Fi Cell 128GB am facut o investitie de lunga durata, deoarece Apple este o marca cunoscuta pentru rezistenta produselor si eficienta lor.

Recomand tuturor magazinul Dwyn pentru produsele lor de top, la preturi foarte avantajoase.

 

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply