Pareri despre invitatiile de botez

invitatii botez

Crisia shop ofera o gama larga si diversificata de invitatii de botez pentru cel mai important eveniment din viata copilului tau.  Invitatiile de botez trebuie alese cu atentie atunci cand se incepe organizarea unui astfel de eveniment.  Boteztul semnifica  primul contact pe care bebelusul tau il ia cu persoanele pe care doresti sa le ai alaturi, astfel invitatiile nu trebuie sa lipseasca din niciun plan de organizare al acestui tip de eveniment.

Invitatiile pot fi simple, elegante sau pot fi viu colorate. Modelele de care dispunem sunt diversificate. Exista mai multe tipuri, si marimi de invitatii pentru botez.  Pot avea de la cel mai simplu pana la cel mai traznit design. Putem personaliza invitatiile de botez cu diferite personaje din desene animante, cu poza bebelusului tau sau  dandu-le diverse forme.

15413_open_webjpg_c

 De asemenea putem personaliza si textul. Puteti veni cu textul propriu sau puteti alege dintr-o lista mare de texte pe care o punem la dispozitie. Textul pe care il oferim poate fi unul simplu si elegant sau poate fi unul haios care sa atraga atentia, sa aiba un impact mai mare asupra invitatiilor, si poate fi in orice limba doriti.

Textele pot fi tiparite optional la noi si costa doar 0,5 ron/ invitatie. Ansamblarea este de asemenea optionala, iar pretul este acelasi ca si pentru tiparire. Invitatiile de botez pot fi asortate cu marturii sau plicuri pentru bani.

Pretul unei invitatii pentru botez este difera in functie de model si de marime. Plicurile sunt incluse in pret.  Livrarea invitatiilor de botez se face direct din stoc, iar ridicarea comenzilor se poate face si din showroom-ul magazinului partener localizat in Centrul Vechi Bucuresti, str. Lipscani nr. 63, parter, sector 3

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply