Pareri despre Geometrie Roti Auto- Bucuresti

roata

Geometria roților trebuie să fie verificată de fiecare dată când sunt instalate anvelope noi, componentele de suspensie instalate, atunci când vehiculul a întâlnit un pericol rutier majore sau bordură și în orice moment apar modele de uzură a pneurilor neobișnuite.

 

Geometrie_Roti

Geometria rotilor este o categorie de servicii auto este măsurarea unghiurilor complexe de suspensie și ajustarea unei varietăți de componente de suspensie. Este un instrument de suspensie de reglaj, care influențează în mare măsură si e manipulare.

Geometria roților constă în reglarea unghiurilor roților, astfel încât să fie paralele între ele și perpendiculare pe sol, astfel maximizând viața anvelopelor și asigură urmărirea drept si de-a lungul unui drum orizontalitatea.

Unghiurile primare statice de suspensie care trebuie să fie măsurate și ajustate sunt de fugă, camber, deget de la picior și unghiul de împingere.

Următoarele sunt definiții și condiții Cauze posibile ale fiecărui unghi și influența sa asupra unui vehicul și a anvelopelor.

Geometria rotilor:
– geometria roților este procesul de asigurare a roților autovehiculului dumneavoastră ca sunt setate în poziția optimă, conform specificațiilor producătorului mașinii.

Alinierea incorectă poate duce la uzura rapidă a pneurilor și poate afecta chiar manipularea și siguranța vehiculului.

Problemele de geometrie a rotilor poate fi cauzată de lovirea de o bordură,  într-o groapă din drum sau de uzură excesivă a componentelor de direcție sau de suspensie. Este important pentru a obține alinierea roților ca au fost verificate anual pentru a vă asigura că obțineți maximum de anvelope si directie.

Verificarea aliniamentul roatii in mod regulat poate prelungi durata de viață a anvelopelor cu pana la 12.000 de mile și de a crește eficiența consumului de combustibil, datorită rezistenței la rulare redusă cu drumul – economisind astfel multi bani la pompă.

Va fereste de uzura neobișnuită a anvelopelor dumneavoastră, cum ar fi uzura prematură pe interiorul sau exteriorul cauciucului, care ar putea fi un semn de aliniere incorectă.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply