Cum sa ne scapam de porumbei?

Cum sa ne scapam de porumbei?

 

In zilele de astazi pasarile au devenit o problema pentru linistea noastra, asa ca trebuie sa scapam cat mai rapid de ele.

De ce sunt porumbeii extrem de periculosi?

Porumbeii sunt periculos din cauza cantitatilor excesive de fecale, care sunt atat inestetice, cat si daunatoare, deoarece provoca moartea plantelor precum si ruginirea metalelor. Porumbeii pot polua boabele in intreprinderile agricole. Mai mult, porumbeii sunt purtatorii ai unor astfel de boli grave cum sunt ornitoza, encefalita si salmonela. Cu toate acestea, expertii de la Universitatea din Missouri considera ca este improbabila infectia umana.

Cu toate acestea, putini oameni dau seama ca un strat gros de fecale de porumbei devine deja o sursa de infectii, incepand sa se formeze ciuperci. Histoplasmoza ataca plamanii umani si poate duce la deces.

Este evident ca puteti elimina aparitia porumbeilor. In primul rand trebuie sa va abtineti de  a-i hrani pe balcon, un obicei adoptat de multi. Pentru a evita cuiburile, nu lasati niciodata gunoiul si mobilierul vechi accesibile acestor pasari. Fermierii trebuie sa depoziteze cerealele in mod corespunzator si sa limiteze accesul pasarilor la apa, daca este posibil.

Un aparat anti porumbei va va scapa definitiv de aceste pasari. Nu uitati ca trebuie sa fie folosit cu grija. Un aparat anti pasari in general emite sunete extrem de puternice pentru aceste zburatoare, acestea nefiind daunatoare urechii umane sau a animalelor de companie pe care le detineau. Odata ce veti monta un aparat de acest fel, undele sonore transmise vor deveni din ce in ce mai puternice, pasarile incepand sa fie extrem de dezorientate si nevoite sa isi gaseasca un alt loc unde sa poata sta sau sa isi formeze un cuib. Aparatul functioneaza extrem de repede putand functiona atat pe baterii cat si prin incercare, avand o forma ergonomica care va va permite deplantarea acestuia in orice incapere precum si pe acoperis.

Nu uitati ca un aparat de alungarea porumbeilor nu este toxic pentru samantarea uman. Acesta va inlatura porumbeii extrem de rapid, dvs. putand acum sa stati linistiti in confortul casei dvs. Odata ce veti achizitiona un produs pe care il veti regasi in gama noastra larga, veti incepe sa observati diferentele instant.

 

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply