Cel mai bun site in materie de suplimente pentru culturisti

Sunteti un sportiv impatimit, frecventati sala de sport zilnic si aveți un stil de viata sanatos, bazat pe mult exercitiu si alimente proaspete. Doriti insa sa va indreptati spre culturism si practicati exercitii specifice acestei categorii sportive, insa nu stiti de unde sa va procurati suplimente speciale pentru acest tip de efort.

Va recomandam platforma culturism.net, care va prezinta cele mai bune, diverse si de inalta calitate produse din aceasta gama.

Cel mai bun site in materie de suplimente pentru culturisti

Culturism.net este un magazin online care dispune de suplimente la preturi accesibile. Dacă aveți nevoie de gainere, aveți variantele Mutant Mass, Activlab Mass Up sau On Serious Mass.

Mutant Mass vine la pachetul de 6.8 kg, intr-o noua formula, cu un design nou si cu 52% mai putin zahar decat in editia precedenta. PVL Mutant Mass este o combinatie noua de proteine la o calitate superioara, cinetici de absorbie, glucide complexe si grasimi sanatoase. Toate acestea sunt combinatia ideala pentru o crestere maxima. Vi-l recomandam daca dorizi sa ii furnizati organismului substantele nutritive de care acesta are nevoie. Pentru fiecare portie, veti avea 56 g de proteine de calitate si peste 1100 de calorii.

Mass Activlab Up ofera o cantitate foarte mare de nutrienti necesari pentru cresterea masei musculare, cu pana la 400 de calorii pe o portie de 100 g.  Acest produs este o alternativa perfecta pentru persoane cu metabolism rapid si care intampina probleme in construirea unor muschi puternici si durabili. De asemenea, este recomandat si atletilor de anduranta care vor sa isi suplimenteze dieta. Creatina si nutrientii din taurina accelereaza cresterea celulelor musculare si elimina procesele catabolice, accelerand perioada de recuperare.

Serious Mass este un gainer de top, care va asigura instrumentele de care aveti nevoie pentru a avea acum kilogramele pe care vi le doreati si pentru a va dezvolta un fizic demn de invidiat. Serious Mass Optimum Nutrition include 1250 de calorii, 50 g proteine si peste 300 g carbohidrati, fara adaosul de zahar.

 

Culturismul este pentru oamenii cu adevarat pasionati si orice om stie ca secretul unei mase musculare cu adevarat impresionante este un exercitiu fizic intretinut si constant combinat cu o dozare perfecta de produse special create pentru acest scop, pe care site-ul www.culturism.net vi le ofera. 

 

 

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply