Ce stim despre perforarea in beton armat?

carota perforare beton

Armat și ne-armat- ambele tipuri de suprafețe de beton sunt adesea întâlnite în lucrarile de foraj și construcții de autostrăzi. Ambele necesită metode de foraj unic și diferă de asemenea de rezultatele forajului.

De exemplu, forajul prin bare de oțel produce un alt fel de presiune și, prin urmare, are o uzură diferită pe suprafața de tăiere. Astfel, este important să se determine tipul de suprafata de beton mai întâi și apoi alegeți echipamentul de foraj corespunzator.

Ce este carota perforatoare de beton ?

carota_perforare_betonCarota pentru perforarea betonului este una dintre cele mai eficiente mijloace, non-vibrație de foraj prin suprafața de beton armat și non-armat. Se creează găuri, fără a provoca demolari agresive.

Biții tipici de bază sunt realizati din cilindri de oțel tubulari, care sunt echipate cu dinți de diamant segmentati. Dintii macina departe de suprafata de beton pentru a crea o gaură de orice dimensiune dorită.

De obicei, biții de bază variază în mărime de la 3/8 “la 14” în diametru. Cei mai mulți biți de bază sunt capabili de foraj prin 12 “și chiar mai mult. Cu toate acestea, extensii mai lungi sunt de asemenea disponibile.

Forajul cu elemente diamantate sunt cele mai preferate .Acesta este modul de a obține găuri perfecte și curate prin toate tipurile de beton armat și ne-armat, lucrări de bloc și cărămizi. Procedura de bază a forajului este cel mai eficient pentru a obține gauri circulare precise și precise prin suprafețe din beton variate.

Spre deosebire de procedurile de foraj traditionale, forajul diamantat este mai cuprinzător în natură. Principalele avantaje ale carotarii sunt:

> Forajul cu diamante este cel mai eficient în cazul în care sunt necesare taieturi circulare precise și găuri perfecte.
>
Metoda de foraj poate fi utilizată si pentru beton armat precum și suprafețe din beton fara armatura
>  G
ăurile de foraj de aproape orice diametru se practica pentru a face deschideri pentru instalații sanitare și instalații electrice.
> F
orajul de bază poate fi de asemenea utilizat pentru studierea și analiza rocilor, structurilor și straturilor.
Ea produce mai puține vibrații  comparativ cu metodele convenționale, prin urmare, provocând pagube structurale minime.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply