Aspiratorul fara sac Dyson V8 Absolute

 

Aspiratoarele fara sac au fost concepute cu scopul de a ne facilita viata intr-o epoca in care timpul a devenit ceva volatil, un lucru de pret. Nimeni nu vrea sa isi petreaca timpul liber aspirand locuinta chiar daca acest lucru este necesar. Asspiratorul vertical a fost conceput pentru a ne usura viata, pentru a ne facilita sarcinile menajere. In cele ce urmeaza va vom prezenta Rolls Royce-ul din domeniul aspiratoarelor robot, Dyson V8 Absolute. Calitati numeroase, defecte putine, unul din cele mai vandute aspiratoare din America, unul din cele mai bune aspiratoare a producatorului Dyson…si lista cu calitati este lunga.

O autonomie excelenta. Principalul avantaj al acestui aspirator este autonomia sa, de 40 de minute. Majoritatea aspiratoarelor prezente actualmente pe piata vin cu o autonomie de 20 de minute. Aspiratorul este echipat cu un variator de putere. Conform testelor, aspiratorul Dyson V8 Absolute are o autonomie de 40 de minute folosit la o putere medie si de 20 de minute folosit la putere maxima. Acest model este unul din cele mai puternice din categoria sa gratie motorului sau V8. Acest aspirator se poate folosi fara probleme pe suprafetele mai fragile precum parchetul dar si pe suprafetele dure, pe mocheta sau pe covoare. Va aspira fara probleme orice urma de mizerie intr-o singura miscare.

Tehnologie revolutionra. Aspiratorul este dotat cu tehnologia 2 Tier Radial, compusa din 15 cicloane pentru un debit de aer mai important si pentru captarea celor mai fine particule de praf.  Aspirarea este astfel mai performanta si constanta. Utilizatorul are la dispozitie doua trepte de viteza pentru modularea puterii in functie de nevoi.

Accesorii. Peria rotativa Fluffy este compusa din benzi de nylon pentru a captura mizeria pastrand in acelasi timp contactul cu solul. Este ideala pe gresie sau pe parchet. Periile motorizate sunt dotate cu peri care inlatura in mod eficient praful de pe mocheta. Mini peria motorizata inlatura mizeria incrustata de pe suprafate si din spatiile mai greu accesibile.

Apirare atat pe sus cat si pe jos. Datorita faptului ca acest aspirator cantareste doar 2,5 kilograme, a fost proiectat pentru a fi ergonomic si usor de tinut in mana, este la fel de eficient atat pentru aspirarea suprafetelor cat si a tavanului sau peretilor.

Un sistem de evacuare igienic.  Sistemul de evacuare igienic permite evacuarea prafului colectat si a resturilor de mizerie intr-un mod igienic, printr-o singura miscare, utilizatorul nu mai este nevoit sa intre in contact cu praful.

Este capabil sa capteze pana la 99.97% din alergeni si din bacterii oferind o calitate superioara a aerului in locuinta.

Este destul de silentios pentru un aspirator fara sac. In general, aspiratoarele fara sac sunt destul de zgomotoase. Nivelul sonor al acestui aspirator este destul de surprinzator, de 82dB.

Acest aspirator se transforma in 2 timpi si trei miscari intr-un aspirator de mana ceea ce inseamna ca, dupa masa, se pot aspira eficient resturile de mancare sau se poate igieniza rapid blatul de bucatarie.

Eficient pe toate suprafetele, ergonomic si usor de manevrat, aspiratoul Dyson V8 Absolute este ideal pentru orice locuinta.

Vezi pret aici

Comments

comments